середа, 30 листопада 2016 р.

Показується IMG_2460.jpg
  29 листопада 2016 року на базі Новостародубської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум вчителів географії, економіки та природознавства
з проблеми «Реалізація компетентнісного підходу до викладання географії в умовах упровадження Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти»
У теоретичній частині семінару-практикуму перед присутніми із вступним словом з означеної проблеми виступила методист РМК Савостікова В.М.. Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Пустовойтенко Р.М. презентувала досвід роботи Дяченко С.Д., вчителя географії з проблеми «Реалізація компетентнісного підходу до викладання географії засобами методу проектів як методу активного навчання». Дяченко С.Д., вчитель географії провела з учасниками інтерактивну вправу «Невідоме про відоме».
У практичній частині - вчителі відвідали урок географії у 8 класі «Узагальнення знань по темі «Рельєф, тектонічна та геологічна будова, мінеральні ресурси», фрагмент уроку економіки в 11 класі «Грошова маса та її показники. Купівельна спроможність грошей. Стійкість національних грошей та курс національної валюти.» та інтелектуальну гру «Острів Знань».
Під час методичного діалогу на тему «Компетентнісний підхід до викладання географії» учасники семінару обговорили основні завдання сучасного уроку географії зорієнтованого на реалізацію компетентнісного підходу у навчанні.


Немає коментарів:

Дописати коментар